Bewegen onder leiding van de fysiotherapeut of oefentherapeut

Beweging (bewegen) in groepsverband onder leiding van een van onze fysiotherapeuten of oefentherapeuten Cesar. Die mogelijkheid bieden we met uiteenlopende beweeggroepen. Onderstaand vindt u een korte omschrijving van de verschillende groepen.

Heeft u een aandoening als diabetes, osteoporose of COPD? Dan is een van onze speciale beweegprogramma’s iets voor u.

Medische fitness

Geschikt voor mensen die willen werken aan hun gezondheid, of die hun trainingsprogramma willen voortzetten of uitbreiden. Medische Fitness wordt gegeven in kleine groepjes in onze moderne trainingsruimte. Er is ook een groep speciaal voor vrouwen.

Runningtherapie

Runningtherapie is een therapievorm die naast of ter vervanging (afhankelijk van de zwaarte van de klacht) van medicijnen kan worden ingezet bij mensen met allerlei psychische klachten. De therapie is met name geschikt voor mensen met lichte tot milde depressie en/of burn-out klachten. De cursus duurt 9 weken.

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of kom langs op de tweede verdieping van de Componist.