Beweeggroepen

Beweging in groepsverband onder leiding van een fysiotherapeut of andere specialist van het Paramedisch Centrum. Die mogelijkheid bieden we met uiteenlopende beweeggroepen. Onderstaand vindt u een korte omschrijving van de verschillende groepen.

Medische fitness

Geschikt voor mensen die willen werken aan hun gezondheid, of die hun trainingsprogramma willen voortzetten of uitbreiden. Medische Fitness wordt gegeven in kleine groepjes in een moderne trainingsruimte van het Paramedisch Centrum in het Gezondheidscentrum Mondriaanlaan. Er is ook een groep speciaal voor vrouwen.

Incontinentie

Een op de twintig Nederlanders heeft wel eens last van urine-incontinentie. Tijdens de trainingscursus Incontinentie wordt u in 12 bijeenkomsten getraind door een oefentherapeut Cesar. Door middel van informatie en oefeningen pakken we het probleem aan.

Runningtherapie

Runningtherapie is een therapievorm die naast of ter vervanging (afhankelijk van de zwaarte van de klacht) van medicijnen kan worden ingezet bij mensen met allerlei psychische klachten. De therapie is met name geschikt voor mensen met lichte tot milde depressie en/of burn-out klachten. De cursus duurt 9 weken.

Lage rugschool

Heeft u last van chronische aspecifieke lage rugklachten? Dan is de lage rugschool iets voor u. Een gespecialiseerde therapeut combineert voorlichting, oefeningen, (cognitieve) gedragstherapie en diverse behandelmethodes.

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.