Hoofdpijn van uw zorgverzekeraar?

Bent u ook zorgverzekeringen met elkaar aan het vergelijken? Bij het kiezen van een zorgpolis is het verstandig om te kijken naar de vergoedingen voor fysiotherapie. Maar hoe maakt u de juiste keuze? De beroepsvereniging van fysiotherapeuten (KNGF) zocht het voor u uit!

Waar u op moet letten
U wilt natuurlijk zelf beslissen naar welke fysiotherapeut u toe wilt. Ook wilt u het aantal behandelingen krijgen waar u recht op heeft op basis van uw aanvullende zorgverzekering. En op een medische keuring vooraf zit u vast niet te wachten. Denkt u dat dat bij uw zorgverzekering wel goed zit? Helaas is dat niet altijd het geval.

Beste aanvullende zorgverzekeringen
Fysiotherapeuten vinden dit geen goede zaak voor patiënten. De KNGF beveelt daarom zorgpolissen voor 2019 aan. Deze polissen garanderen dat u als patiënt het aantal behandelingen krijgt waar u recht op heeft, dat u keuzevrijheid heeft en geen medische keuring hoeft te doen.

De aanbevolen zorgpolissen en meer informatie vindt u online op www.defysiotherapeut.com en www.zorgverzekeringwijzer.nl.  

Terug

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.