Medische Fitness update 27-11-2021

Op vrijdag 26-11-2021 is er een persconferentie geweest met ook gevolgen voor het sporten in de Medische Fitness. Voor het verlenen van onze reguliere zorg en fysiotherapiebehandelingen zijn er uiteraard géén veranderingen. Het is de missie van het Paramedisch Centrum om (ook juist in deze tijden) mensen te helpen in beweging te blijven en komen. Maar ook wij zijn verplicht om ons aan de geldende regels te houden.

Wij willen u op de hoogte brengen van de veranderingen en de gevolgen die dit heeft voor de Medische Fitness lessen. De volgende veranderingen gelden vanaf zondag 28-11-2021 en gelden in ieder geval tot en met vrijdag 18-12-2021.

– Er is wederom een verplichte 1,5m afstand
– De fitness lessen mogen plaatsvinden tussen 05.00 en 17.00, maar niet na 17.00.

Dit heeft de volgende gevolgen voor de Medische fitness lessen:

–  Alle lessen na 17.00 worden geannuleerd
– De kleedkamer is per zaterdag 27-11-2021 gesloten
– Georganiseerde en gezamenlijke buikspieroefeningen kunnen onder de huidige regels niet meer

Wij hoeven, op dit moment, geen aanpassingen te doen aan onze groepsgrootte. Vanuit het landelijke advies wordt een advies gegeven van een ruimte van 5m2 per deelnemer. Onze ruimte is ruimschoots groot genoeg om hieraan te voldoen.

Wij zijn op zoek naar een oplossing voor de groepen die na 17.00 starten. Wij gaan proberen deze in het weekend of op een ander moment te organiseren en laten zodra wij hier meer over weten dit direct aan de betreffende deelnemers weten.

Het spreekt voor zichzelf dat de reeds geldende maatregelen ook nu blijven gelden. De QR-code verplichting blijft, evenals alle andere geldende basismaatregelen. Mondkapjes dragen tijdens het sporten is niet verplicht.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen via info@paramedischcentrum.nl of onder kantoortijden via 030-6000202.

Terug

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.