Sinds begin juni zijn de Medische fitness lessen in de oefenzaal van het Paramedisch Centrum weer begonnen. In verband met de Corona maatregelen en het houden van de onderlinge afstand zijn er uiteraard wel extra maatregelen getroffen. Zo kan het Paramedisch Centrum het binnen sporten op een veilige manier aanbieden. Op verschillende momenten in de week (overdag, ’s avonds en in het weekend) wordt er in kleine groepen 1 uur onder leiding van een fysiotherapeut gesport. Uiteraard worden bij al onze lessen de RIVM regels nageleefd.

Binnen de Medische Fitness lessen werkt u aan uw eigen doelen met een op maat gemaakt trainingsschema. Medische Fitness is geschikt voor mensen die willen werken aan hun gezondheid, of mensen die hun fysiotherapeutische behandelingen willen voortzetten. In de trainingen is er ruimte voor conditietraining, krachttraining, coordinatietraining en mobiliserende oefeningen. Medische fitness kan het gehele jaar worden gevolgd.

De training vindt één of twee keer per week plaats en duurt per keer één uur. De kosten bedragen €42,50 per maand voor één keer per week en €68,75 voor twee keer per week. Bent u 55 of ouder dan bedragen de kosten €38,75 voor één keer per week en €58,50 voor twee keer per week.

Heeft u interesse in Medische Fitness? Neem dan contact op met het Paramedisch Centrum via 030-6000202 of via het contactformulier.

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.