Binnen de Medische Fitness lessen werkt u aan uw eigen doelen met een op maat gemaakt trainingsschema onder begeleiding van een fysiotherapeut of oefentherapeut. Medische Fitness is geschikt voor mensen die willen werken aan hun gezondheid, of mensen die hun fysiotherapeutische behandelingen willen voortzetten. In de trainingen is er ruimte voor conditietraining, krachttraining, coordinatietraining en mobiliserende oefeningen. Medische fitness kan het gehele jaar worden gevolgd. Er zijn verschillende momenten per week waarop er Medische Fitness lessen zijn. Er zijn lessen overdag, ’s avonds en in het weekend. Op dit moment bieden wij op meer dan 20 momenten Medische Fitness lessen aan.

De training vindt één of twee keer per week plaats en duurt per keer één uur. De kosten bedragen €45,00 per maand voor één keer per week en €72,50 voor twee keer per week. Bent u 55 of ouder dan bedragen de kosten €40,50 voor één keer per week en €62,00 voor twee keer per week.

Heeft u interesse in Medische Fitness? Neem dan contact op met het Paramedisch Centrum via 030-6000202 of via het contactformulier.

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of kom langs op de tweede verdieping van de Componist.