Medische fitness

Bij medische fitness traint u in een kleine groep. Anders dan in een sportschool gebeurt dit onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Samen met de fysiotherapeut stelt u van tevoren uw individuele doelen voor de training vast. De fysiotherapeut doet dit op basis van onder meer uw klachten en conditie. In uw persoonlijke oefenprogramma staat waar u het meeste baat bij heeft, zoals conditietraining, spierkrachttraining en/of coördinatieoefeningen.

Voor wie?
Medische fitness is heel geschikt voor mensen die bijvoorbeeld herstellen van een blessure of klachten zoals rugpijn hebben. Ook is het ideaal voor personen die willen werken aan een gezondere leefstijl, zoals ouderen en mensen met overgewicht.

Ook meedoen?
Voor medische fitness heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. U kunt zich gewoon aanmelden voor een trainingsgroepje dat bij u past. Afhankelijk van uw wensen en klachten kunt u een of twee keer per week meetrainen in onze praktijk. Een sessie medische fitness duurt een uur.

Voor meer informatie over medische fitness, de tijden en de tarieven kunt u terecht bij de receptie of uw therapeut. Aanmelden kan telefonisch (030 – 6000202) of via e-mail.

Terug

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.