Sinds begin juli zijn de Medische fitness lessen in de oefenzaal van het Paramedisch Centrum weer begonnen. In verband met de Corona maatregelen en het houden van de onderlinge afstand zijn er uiteraard wel extra maatregelen getroffen. Zo kan het Paramedisch Centrum het binnen sporten op een veilige manier aanbieden. Op verschillende momenten in de week (overdag, ’s avonds en in het weekend) wordt er in kleine groepen 1 uur onder leiding van een fysiotherapeut gesport.

Tevens biedt het Paramedisch Centrum in Nieuwegein Buiten Fitness lessen aan. Deze lessen zijn gestart tijdens de Corona periode en zijn zo goed bevallen dat wij dit voorlopig blijven doen! Onder leiding van de fysiotherapeut wordt er op maandagavond (19.00-20.00), woensdagochtend (10.00-11.00) en zaterdagochtend(10.00-11.00) in het Park Kokkebogaard 1 uur buiten gesport. Uiteraard ook daar met naleving van de RIVM-richtlijnen.

De kosten voor zowel de Medische Fitness als de Buiten Fitness lessen zijn €38,75 per maand.

Wij zijn in ieder geval erg blij dat wij samen met u weer in beweging kunnen komen!

Heeft u interesse in Medische Fitness of de Buiten Fitness? Neem dan contact op met het Paramedisch Centrum via 030-6000202 of met het contactformulier.

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.