Paramedisch Centrum Nieuwegein verhuist

Paramedisch Centrum Nieuwegein verhuist naar Gezondheidshuis de Componist Oefen- en fysiotherapeuten nu zelf in beweging – met verhuisdozen!

NIEUWEGEIN – Op de tweede verdieping van het Gezondheidshuis de Componist in Zuilenstein (Diepenbrocklaan 1) is alles zo goed als klaar. De spreek- en behandelkamers van de oefen- en fysiotherapeuten zijn ruim en licht. De grote zaal waar onder begeleiding gesport en geoefend kan worden is straks gevuld met allerhande apparaten.

Vanaf 23 mei 2022 opent Paramedisch Centrum Nieuwegein daar voor het eerst de deuren. Fystiotherapeut Xander Tóth Varju: “We gaan naar een nieuwe gebouw en dat is geweldig, maar voor de mensen die ons bezoeken verandert er verder niet veel. Het adres is anders, maar de zorg die de mensen gewend zijn veranderd niet. Ook op het nieuwe adres brengen wij mensen in beweging!”.

Paramedisch Centrum is straks te vinden op de tweede verdieping van Gezondheidshuis de Componist. In dit gebouw komen zorgaanbieders én welzijnsorganisaties onder één dak samen. Naast de bekende zorgverleners zoals huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten en psychologen zijn er ook diensten op het gebied van welzijn ondergebracht. Je vindt er het Buurtplein, Geynwijs en wijkcoördinatoren vanuit de gemeente Nieuwegein. Ook het Sociaal Juridisch Servicepunt kun je hier vinden. Evenals buurtverbinders, kinder- en jongerenwerkers van MOvactor en de buurtlocatie van bibliotheek De Tweede Verdieping..

Terug

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.