Personal Training

Personal Training 

Personal training biedt de ideale ondersteuning voor mensen die hulp nodig hebben bij het behalen van sportieve- en gezondheidsdoelen. Mensen die een extra duwtje in de rug nodig hebben of gewoon een stok achter de deur nodig hebben zijn bij Personal Training van het Paramedisch Centrum aan het juiste adres!

 

Collega Jelmer is naast fysiotherapeut ook Personal Trainer. Zo is er tijdens de Personal Training extra aandacht voor blessures en gezondheidsklachten. Samen met u wordt er een plan op maat gemaakt!

Wilt u sterker worden, een betere conditie of heeft u andere doelen?

Er kan worden gekozen voor een traject van 6 of 12 weken. Het traject bevat naast de trainingen een intake, voedingsadviezen en tussentijdse metingen. Wilt u eerst een proefles dan kan dat ook!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Paramedisch Centrum via info@paramedischcentrum.nl of bel naar 030-6000202

 

Terug

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.