Vacture Front Office medewerker

Wij zoeken een frontoffice medewerker!

Wilt u bij ons werken als frontofficemedewerker? Het Paramedisch Centrum Midden Nederland is een multidisciplinaire praktijk met meerdere locaties. Als frontofficemedewerker bent u het eerste aanspreekpunt van de praktijk. Wij gaan vanaf 23 mei 2022 werken op onze nieuwe locatie op de Diepenbrocklaan 1-5 te Nieuwegein in het Gezondheidshuis ‘de Componist’. Wilt u ons team versterken, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek!

Wat houden de werkzaamheden in?

· Telefoonaanname

· Plannen van afspraken

· Agendabeheer

· Lichte administratieve taken

· Aanspreekpunt van de praktijk en ontvangen van bezoekers

Wat verwachten wij van u?

U bent klantvriendelijk, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het is een pré als u ervaring heeft met plannen en telefonie en een MBO opleidingsniveau heeft of vergelijkbaar. U bent beschikbaar voor 10 uur per week bij voorkeur op maandag en vrijdag en bent bereid om op andere tijden te werken tijdens ziekte of verlof van collega’s.

Wat kunt u van ons verwachten?

Marktconforme salariëring en een prettige werksfeer in een leuk team op een nieuwe moderne locatie. Bent u geïnteresseerd? Stuur uw motivatie en CV naar info@paramedischcentrum.nl t.a.v. Jacqueline van den Hoeven. Heeft u vragen over de vacature dan kunt u contact opnemen met het Paramedisch Centrum Midden Nederland, 030-6000202 en vragen naar Jacqueline.

Terug

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Bel met 030 – 6000202 of maak online een afspraak.